By Kristijan Tkalec, 22 Marec, 2023
Pridruži se skupnosti mentorjev!
Fotografija z napisom open source software

V okviru projekta Na-prostem.si gradimo skupnost mentorjev, ki bodo izvajali usposabljanja za odprtokodno programsko opremo in storitve ter nudili tehnično pomoč uporabnikom. Cilj projekta je opremiti nevladne organizacije z znanjem in veščinami za učinkovito uporabo odprtokodne programske opreme.

Kot mentor boste imeli priložnost deliti svoje strokovno znanje in izkušnje z nevladnimi organizacijami ter jim pomagati pri uvajanju odprtokodne programske opreme v njihovo delovanje. Vaše usmerjanje in podpora bosta neprecenljiva pri pomoči organizacijam, da izboljšajo svojo produktivnost in učinkovitost ter na koncu dosežejo svoje cilje.

Kot član naše skupnosti boste imeli tudi dostop do mreže podobno mislečih posameznikov, ki delijo vašo strast do odprtokodne programske opreme in si prizadevajo za spremembe v svetu. Verjamemo, da lahko s skupnimi močmi ustvarimo bolj trajnostno in pravičnejšo prihodnost za vse.

Če se želite pridružiti naši skupnosti mentorjev, lahko to storite s prijavo. Posredovali vam bomo nadaljnje podrobnosti o tem, kako se vključiti, in vas podpirali med celotnim postopkom.

Več o projektu Na-prostem.si lahko preberete na povezavi: https://www.na-prostem.si/clanek/na-prostem-si-prosto-programje-za-digitalno-vkljucenost-nvo-in-uporabnikov.

Vabljeni v skupnost Na-prostem.si!

Naslovna slika: https://mascandobits.es/tips/eligiendo-licencia-open-source/

Komentarji