By Simon Delakorda, 11 Maj, 2023
»Kakšna digitalna preobrazba za kakšen nevladni sektor in družbo?«
Naslovnica dogodek Kakšna digitalna preobrazba za kakšen nevladni sektor in družbo?

Mreža nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo (NVO-VID) in Digitalno središče NVO (v ustanavljanju) vabita na letni dogodek 9. Dan VID 2023 z naslovom »Kakšna digitalna preobrazba za kakšen nevladni sektor in družbo?«, ki bo potekal 17. maja od 16h do 20h v Veliki dvorani, VI. nadstropje, Dalmatinova 4, Ljubljana.

Dogodek ob mednarodnem dnevu informacijske družbe in telekomunikacij je namenjen samorefleksiji nevladnega sektorja v razmerju do digitalnih kompetenc, strojne, programske opreme in digitalnih storitev ter razmisleku glede ustreznega pristopa k digitalizaciji nevladnih organizacij in posledično družbe.

Vsebinska izhodišča dogodka (pdf)

PRIJAVA IN INFORMACIJE

Vstop na dogodek je prost. Vstop na dogodek je prost. Zaradi lažje organizacije prosimo za potrditev udeležbe prek spletne prijavnice https://www.1ka.si/a/1a33a8a4 do ponedeljka, 15. maja 2023.

Dogodek bo predvajan tudi prek spleta. Povezavo do spletnega video prenosa bodo prijavljeni udeleženci in udeleženke prejeli dan pred dogodkom. Posnetek bo objavljen na video kanalu Mreže NVO-VID.

Dodatne informacije o dogodku: mag. Simon Delakorda, 041 365 529, simon.delakorda@inepa.si.

PROGRAM LETNEGA DOGODKA

INICIATIVE NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA DIGITALNO SUVERENO DRUŽBO

17:00-18:20 OKROGLA MIZA »DIGITALNA PREOBRAZBA NEVLADNIH ORGANIZACIJ«

18:20-18:40 ODMOR

18:40-20:00 OKROGLA MIZA »KAKŠNA DIGITALNA PREOBRAZBA ZA KAKŠNO DRUŽBO?«

20:00 ZAKLJUČEK DOGODKA


Dogodek je finančno podprlo Ministrstvo za digitalno preobrazbo.

Dogodek je organiziran v okviru projekta »Na-prostem.si: Prosto programje za digitalno vključenost NVO in uporabnikov«, ki ga sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz naslova javnega razpisa za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021-2023.

Komentarji