By Sabina Jani─Źijevi─ç, 1 December, 2023
Vabljeni na zaklju─Źni dogodek projekta Na-prostem.si
V ─Źetrtek, 7. decembra 2023, ob 11. uri bodo v Ra─Źunalni┼íkem muzeju v Ljubljani predstavljeni rezultati projekta Na-prostem.si:┬áProsto programje za digitalno vklju─Źenost nevladnih organizacij in uporabnikov. Lepo vabljeni.
By Maša Malovrh, 2 Marec, 2023
Tutoriali Na-prostem.si: pomo─Ź za rabo odprtokodnih programov in storitev

Za podporo pri samostojni rabi odprtokodnih programov in storitev, ki jih bodo udele┼żenci spoznali na na┼íih usposabljanjih, pripravljamo zbirko video navodil oziroma tutorialov za uporabo najbolj priljubljenih odprtokodnih programov in storitev.

By Sabina Jani─Źijevi─ç, 9 December, 2022
Digitalizacija po meri ─Źloveka: predstavitev projekta in spletnega servisa
Nevladne organizacije, ki so povezane v Mre┼żi NVO-VID, si v okviru projekta ┬╗Na-prostem.si: Prosto programje za digitalno vklju─Źenost NVO in uporabnikov┬ź prizadevajo za kakovostno ┼żivljenje v informacijski dru┼żbi ter za opolnomo─Źenje ljudi in nevladnih organizacij s pomo─Źjo digitalnih tehnologij.
By Simon Delakorda, 5 Julij, 2022
Pravi─Źna digitalna preobrazba z uporabo preverjenih odprtokodnih programov

17. maj 2022 - Mre┼ża nevladnih organizacij za vklju─Źujo─Źo informacijsko dru┼żbo in Digitalno sredi┼í─Źe NVO sta ob Mednarodnem dnevu telekomunikacij in informacijske dru┼żbe organizirala dogodek ┬╗Prosto programje in storitve za digitalno suvereno dru┼żbo in prebivalstvo┬ź.

By Simon Delakorda, 5 Julij, 2022
I┼í─Źemo bodo─Źe mentorje za odprtokodne re┼íitve!

V okviru projekta Na-prostem.si gradimo skupnost mentorjev, ki bodo izvajali usposabljanja za odprtokodno programsko opremo in storitve ter nudi