By Sabina Jani─Źijevi─ç, 1 December, 2023
Vabljeni na zaklju─Źni dogodek projekta Na-prostem.si
V ─Źetrtek, 7. decembra 2023, ob 11. uri bodo v Ra─Źunalni┼íkem muzeju v Ljubljani predstavljeni rezultati projekta Na-prostem.si:┬áProsto programje za digitalno vklju─Źenost nevladnih organizacij in uporabnikov. Lepo vabljeni.
By Sabina Jani─Źijevi─ç, 10 Oktober, 2023
Na┼íe sporo─Źilo na LUPI: Pravi─Źna digitalna dru┼żba je odprtokodna!
Projekt Na-prostem.si, ki je namenjen spodbujanju uporabe preverjenih odprtokodnih in prosto dostopnih ra─Źunalni┼íkih programov, smo predstavili na festivalu nevladnih organizacij LUPA.
By Simon Delakorda, 30 Januar, 2023
Prednosti odprtokodnega programja za digitalno preobrazbo nevladnih organizacij
─îlanek predstavlja prednosti uporabe preverjene odprtokodne programske opreme za digitalno preobrazbo nevladnih organizacij z vidika dostopa do digitalnih tehnologij, pridobivanja digitalnih kompetenc in preobrazbe v "odprto organizacijo".
By Simon Delakorda, 5 Julij, 2022
Pravi─Źna digitalna preobrazba z uporabo preverjenih odprtokodnih programov

17. maj 2022 - Mre┼ża nevladnih organizacij za vklju─Źujo─Źo informacijsko dru┼żbo in Digitalno sredi┼í─Źe NVO sta ob Mednarodnem dnevu telekomunikacij in informacijske dru┼żbe organizirala dogodek ┬╗Prosto programje in storitve za digitalno suvereno dru┼żbo in prebivalstvo┬ź.

By Simon Delakorda, 5 Julij, 2022
I┼í─Źemo bodo─Źe mentorje za odprtokodne re┼íitve!

V okviru projekta Na-prostem.si gradimo skupnost mentorjev, ki bodo izvajali usposabljanja za odprtokodno programsko opremo in storitve ter nudi

By Simon Delakorda, 9 Junij, 2022
Anketa o uporabi programske opreme in storitev v nevladnih organizacijah

V okviru projekta Na-prostem.si vabimo k izpolnjevanju anketnega vprašalnika za zaposlene, sodelavce in prostovoljce v nevladnih organizacijah, ki pri svojem delu uporabljate digitalna orodja.

By Simon Delakorda, 9 Junij, 2022
┬╗Na-prostem.si: Prosto programje za digitalno vklju─Źenost NVO in uporabnikov┬ź

Ljubljana, 24. januar 2022 - Enakopravnost, preglednost, varnost in suverenost predstavljajo bistvena na─Źela digitalne preobrazbe.